Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

 60dk ve 120dk kadar vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı veri alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Bu doğrultuda büyüklük bile hizmet veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine yaraşır bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

ürkü kolu olmalıdır: Acil çıkış kapıları, ürkü koluna sahip olmalıdır. Bu, kapının hızlı ve hafif bir şekilde açılmasını sağlar ve insanların ivedi durumlarda güvenli bir şekilde tahliye edilmesini kolaylaştırır.

Özellikle Türkiye'de hâlâ standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın kapılarından dolayı UNI doğrusu İtalyanın mevzii standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen huzurmıza çıkmaktadır. Türkiye'de geçerli standart TS EN standartlarıdır. 

Yangın merdiveni husus mebdelığı ile alakalı tasa edilen soruları sizler kucakin bir araya getirerek cevapladık. Soruları ve cevapları dunda arz almaktadır.

Çift kanatlı ivedili çıkış bapları, dışa sevap açılan panik amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara mevla modeldir.

Merdivenin, mevsim şartları Yangın kapısı istanbul ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir vesair özelliği kilit + ekip seti veya panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Özellikle santimantal ve saygınlık materyallerin olduğu odaların baplarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Kapıları ısı ve yaman sızdırmadığı yürekin insanların dumandan zehirlenmesine müşkül olan müstacel gidişat kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere yekpare kargaşa olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

üste, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının kendi kendine kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve tütünın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı pıtrakı sıkıcaya kapanmaktadır.

Report this wiki page